Skip to content
 +31 (0)6 52 56 20 30 |  +31 (0)6 51 78 80 88

De Carbon-methode

Carbon brengt je ICT-infrastructuur en de bijbehorende bedrijfsprocessen naar een hoger niveau. Dat doen we met een beproefde methode, die snel het gewenste resultaat oplevert. Zo maken we je ICT schaalbaar, beheersbaar en toekomstvast.

Eerst brengen we met een business-scan het ICT-landschap in kaart in relatie tot de bedrijfsprocessen. Wat is de huidige staat van de ICT en hoe ondersteunt dit de bedrijfsprocessen? Via gesprekken komen we erachter waar de organisatie naartoe wil en helpen we een ICT-strategie uit te zetten voor de lange termijn. Dat vertalen we naar een concreet jaarplan: welke ICT-projecten zijn er op korte termijn nodig om de bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen?

Sterk in opvolging

De uitvoer van die ICT-projecten, zoals een softwarepakketselectie of -implementatie, kun je met een gerust hart overlaten aan een Carbon-projectmanager. Als dat een andere werkwijze van de organisatie vraagt of zelfs een redesign van de businessprocessen, zorgt een change manager van Carbon voor het nodige draagvlak en verwijdert obstakels.

Waarom Carbon?

Waarom we voor de naam Carbon hebben gekozen? Carbon is gemaakt van koolstofvezels en is daardoor zo licht maar toch oersterk, dat het veel wordt toegepast in de luchtvaart en de auto-industrie. Het is praktisch onverwoestbaar en heel flexibel. De kracht, flexibiliteit en duurzaamheid van carbon, vind je terug in onze oplossingen én in onze relaties.

Wij zijn Carbon.

Marc van Dijk

+31 (0)6 52 56 20 30

Patrick Ligthart

+31 (0)6 51 78 80 88

CARBON management professionals

Louisahoeve 26

2131 MR Hoofdorp

The Netherlands