Skip to content
 +31 (0)6 52 56 20 30 |  +31 (0)6 51 78 80 88

Projectmanagement: sneller bij je doel

Je ICT-strategie ligt er: je weet precies welke ICT-projecten nodig zijn om op korte en lange termijn je organisatie naar een hoger plan te brengen. De projectmanager van Carbon weet de kortste en snelste weg naar dat doel. Hij begeleidt implementaties om de effectiviteit van de bedrijfsvoering te verbeteren.

Ideeën zijn mooi, maar zonder uitvoering, blijven het ideeën

Carbon is niet alleen sterk in advies, maar ook in opvolging. Je krijgt van ons geen ellenlange projectplannen, maar snel resultaat. Dat is onze kracht. De projectmanagers van Carbon kunnen met alle lagen van de organisatie schakelen om snel en doeltreffend het gewenste resultaat te bereiken. De aanpak die we daarbij hanteren, is een combinatie van Agile, PRINCE2 en onze eigen ervaring. Omdat we precies weten wat een pakket kan, kunnen we het helemaal naar wens inrichten.

 

Vertrouwd en betrouwbaar

Bovendien: de Carbon-projectmanagers zijn dankzij onze flexibele schil op elk moment inzetbaar. Dat betekent dat je geen projectmanager in dienst hoeft te nemen, terwijl je toch altijd kunt bouwen op iemand met de nodige kennis van de organisatie en het ICT-landschap.

carbon-projectmanagement

Wat kunnen we voor jou doen?

De projectmanagers van Carbon nemen allerlei soorten ICT-projectmanagement uit handen, in allerlei sectoren, zowel nationaals als internationaal:

  • Implementaties softwarepakketten;
  • Digitalisering van bedrijfsprocessen;
  • Device-management: implementatie mobiele hardware en mobiele apps.

Marc van Dijk

+31 (0)6 52 56 20 30

Patrick Ligthart

+31 (0)6 51 78 80 88

CARBON management professionals

Louisahoeve 26

2131 MR Hoofdorp

The Netherlands