Skip to content
 +31 (0)6 52 56 20 30 |  +31 (0)6 51 78 80 88

IT Onboarding: snel wegwijs in nieuwe applicaties

Of je nu net nieuwe applicaties hebt draaien of nieuwe medewerkers in dienst hebt: wij zorgen dat al je medewerkers snel de weg weten binnen de IT-infrastructuur. In onze training leren we ze niet alleen met nieuwe applicaties werken, maar ook hoe ze er het beste uit halen voor jouw organisatie.

Wat je moet leren doen, leer je door het te doen.

Nieuwe applicaties vragen een nieuwe manier van werken. Die vertalen we in een praktische, interactieve training voor alle medewerkers. Doordat wij de applicaties hebben helpen kiezen en inrichten, kunnen wij als geen ander je medewerkers efficiënt leren werken met de nieuwe applicaties. Daarmee is IT Onboarding de laatste stap in Carbons end-to-end-oplossing: van een ICT-nulmeting, via procesoptimalisatie naar een nieuwe ICT-omgeving, waarin iedereen zijn weg weet.

 

Ook voor nieuwe medewerkers

Ook nieuwe medewerkers wil je natuurlijk zo snel en zo effectief mogelijk leren werken met de beschikbare ICT-middelen. Voor een vast bedrag per maand, geven we een IT Onboarding-training aan maximaal 4 nieuwe medewerkers. Hiervoor reserveren we elke maand een vaste dag (of dagdeel) in de agenda van onze trainers. Tot 2 weken van tevoren heb je de flexibiliteit om aan te geven of er nieuwe medewerkers zijn. Zo niet, komt de training gewoon te vervallen. En starten er meer dan 4 medewerkers, dan plannen we daar extra tijd voor in.


Totale onboarding

De IT-training van Carbon past prima in het totale onboardingsproces. En omdat we de organisatie inmiddels goed kennen, is het voor ons een kleine moeite om een algemene introductie van het bedrijf, de cultuur en het jargon in de training mee te nemen.

 

carbon-training

Marc van Dijk

+31 (0)6 52 56 20 30

Patrick Ligthart

+31 (0)6 51 78 80 88

CARBON management professionals

Louisahoeve 26

2131 MR Hoofdorp

The Netherlands