Skip to content
 +31 (0)6 52 56 20 30 |  +31 (0)6 51 78 80 88

Business-scan: je ICT-landschap volledig in beeld

Wil je weten hoe het ICT-landschap er in jouw organisatie bij ligt? Is het overzicht over de systemen en applicaties in jouw organisatie zoek? Weet niemand nog hoe het zit met beheer, licenties en SLA’s? De business-scan van Carbon brengt in beeld wat er draait, wat je ervoor betaalt, waar de kwetsbaarheden liggen, hoe effectief het is en of het aan vervanging toe is.

 

Pas als je weet waar je staat, kun je verder op het juiste pad

In veel organisaties raakt door de jaren heen het overzicht over de ICT volledig zoek. Afdelingen schaffen zelfstandig softwarepakketten aan, niet wetende of dat past in het ICT-beleid . Of ze weten niet meer wie de leverancier is en wie het beheer uitvoert. Wat je van deze leverancier mag verwachten (wat de service level agreements zijn), weet vaak al helemaal niemand.

 

ICT-nulmeting

Wij brengen dat overzicht terug via gesprekken met key-medewerkers. Met een ICT-nulmeting brengen we het hele ICT-landschap voor je in kaart. Dat biedt je inzicht in welke applicaties er precies zijn, waarvoor ze worden gebruikt, of en hoe ze met elkaar zijn gekoppeld en wat je ervan mag verwachten. Met andere woorden: je weet na de scan in hoeverre de ICT de bedrijfsprocessen ondersteunt en of het beheer goed is ingeregeld. Op basis daarvan kunnen we samen een concrete ICT-strategie uitstippelen voor de lange termijn.

carbon-business-scan

Marc van Dijk

+31 (0)6 52 56 20 30

Patrick Ligthart

+31 (0)6 51 78 80 88

CARBON management professionals

Louisahoeve 26

2131 MR Hoofdorp

The Netherlands