Skip to content
 +31 (0)6 52 56 20 30 |  +31 (0)6 51 78 80 88

Business-consultancy: op weg naar een toekomstvaste ICT

Op basis van de business-scan helpt Carbon je een toekomstvaste ICT-strategie uit te stippelen. Welke pakketten zijn nodig om de businessdoelen te halen? Welke processen kunnen beter of beter worden ondersteund?

Zie uitdagingen als kansen.

In ICT betekent stilstand nog meer dan elders achteruitgang. Geen tijd en geld investeren om je ICT up-to-date te houden (continuous improvement) kan funest zijn. Soms is alleen een kleine aanpassing nodig, zoals een upgrade naar een betere versie of een iets andere werkwijze. Met onze kennis van ICT en bedrijfsprocessen en met onze ervaring bij andere organisaties kunnen we je bedrijfsstrategie en -effectiviteit optimaliseren, op korte en langere termijn.

 

De beste oplossing

De Carbon-business consultant brengt eerst alle belangen en wensen binnen de organisatie op één lijn. Vervolgens kijkt hij naar de best geschikte oplossing, met een zo hoog mogelijke return on investment en een zo min mogelijke verstoring van de bedrijfsprocessen. Daarbij maakt hij onderscheid tussen projecten die een snelle uitvoer vragen en projecten die binnen drie jaar tot aanzienlijk winstgevender bedrijfsprocessen leiden.

De Carbon-projectmanager zorgt vervolgens voor een vlekkeloze uitvoer van het project.

carbon-competence

Marc van Dijk

+31 (0)6 52 56 20 30

Patrick Ligthart

+31 (0)6 51 78 80 88

CARBON management professionals

Louisahoeve 26

2131 MR Hoofdorp

The Netherlands